Elena Udrea: Nu toți din PSD sunt fanii lui Victor Ponta

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, a declarat la interviurile DC News faptul că nu crede că actualul președnte va demisiona pe 16 decembrie.

Prezidențiabilul Elena Udrea a declarat faptul că, în cazul în care va ajunge președinte, cu siguranță Victor Ponta nu va rămâne prim-ministru.

Acesta a fost întrebată dacă este de părere că pe 16 noiembrie seara, Traian Băsescu va demisiona pentrut a-i lăsa locul la Cotroceni.

"Nu ar avea de ce, 21 decembrie cred că este momentul la care se termină mandatul actualului președinte și la care începe mandatul viitorului președinte", a spus ea.

Aceasta a spus că este "un om politic care m-am calificat printr-o luptă permanentă. Ei bine, poate, câteodată cauzele pentru care m-am luptat nu au fost pe placul unora sau poate nu au fost neapărat cele mai bune, dar au fost cauzele în care eu am crezut".

Citește și: Elena Udrea, calcule strategice. Cum vrea să ajungă în turul II la alegerile prezidențiale 2014

Elena Udrea a declarat că dorește să îl dea jos pe Ponta și din PSD, ținând cont de faptul că "nu toți din PSD sunt fanii lui Victor Ponta, după cum știm".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel