Elena Cristian, despre Alexandru Cumpănașu: Cei cu "nasul fin" l-au mirosit de la prima apariție. Mă aștept la orice replică

Elena Cristian
Elena Cristian

Elena Cristian, jurnalist și redactor-șef DC BUSINESS, consideră că intențiile politice ale lui Alexandru Cumpănașu nu pot deveni nici măcar subiect de discuție.

„Cumpănașu, președinte? Mă lăsați. Eu nu cred că există un singur om în țara asta care să-l voteze pe unul care s-a urcat pe drama propriei familii.

Cum să crezi că omul ăsta va face ceva pentru cineva când el și-a folosit propria familie pentru a se afirma. Sigur, cei cu "nasul fin" l-au mirosit de la prima apariție publică”, a scris Elena Cristian, duminică, 1 septembrie, pe contul de Facebook.

„Sunt muuuulte motive”, continuă Elena Cristian, „pentru care nu cred că intențiile politice ale domnului Cumpănașu pot deveni măcar subiect de discuție”.

„Sigur, la cât de isteric a devenit, mă aștept la orice replică, dar asta este mai puțin important. Important este să realizăm că, deși toți candidații ultimilor 30 de ani (și muuult mai mult) și-au văzut propriile interese, de această dată este cu muuuult mai grav”, a transmis Elena Cristian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel