Efect de criză: Armata canadiană nu va mai beneficia de mingii antistres

Centrul-operaţional-de-conducere-militară-300x222
Centrul-operaţional-de-conducere-militară-300x222

Ministrul canadian al Apărării, Peter MacKay, a anulat, vineri, o comandă controversată de 20.000 de mingi antistres din cauciuc, destinate militarilor, din cauza măsurilor luate de guvern pentru reducerea cheltuielilor la ministere, dar mai ales în urma comentariilor ironice apărute pe Internet.

Armata canadiană a comandat, vinerii, 20.000 de mingi antistres ce urmau a fi livrate la 30 martie și destinate angajaților din structură, potrivit site-ului unde a fost postată cererea de ofertă. Rolul acestor mingi este de a evacua tensiunea musculară cauzată de stres.

Având în vedere că armata canadiană se confruntă cu reduceri ale cheltuielilor, cu un scandal de spionaj şi după ce a pus capăt misiunii sale de luptă în Afganistan, numeroși internauți au declanșat o adevărată polemică pe tema achiziționării mingilor, considerând-o o risipă de fonduri publice.

"După ce ministrul MacKay a fost pus la curent cu acest contract, el a cerut oficialilor să anuleze această cheltuială inutilă pentru contribuabilii canadieni", a declarat vineri seara un purtător de cuvânt al ministrului Apărării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel