EXCLUSIV  ECLIPSĂ 26 mai 2021. Persoanele afectate de ”Super Luna sângerie”, fenomen spectaculos / VIDEO

Foto Pexels
Foto Pexels

Un eveniment astronomic spectaculos va avea loc pe 26 mai 2021!

Singura eclipsă totală de lună din acest an va avea loc pe 26 mai, în același timp cu „super luna sângerie”.

„Eclipsa de lună/Luna Plină din Săgetător de pe 26 mai va afecta pe cei care au marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, mai ales cei cu planete/unghiuri în jurul gradului 5”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu. 

„Ghiciți cine are în astrogramă așa ceva? Belarus (Soare la 2° Fecioară, Luna la 6° Pești, Marte și el tot în Fecioară) Alexander Lukashenko (Soare la 6° Fecioară). Belarus tocmai ce a trecut de o nouă întoarcere a lui Saturn (1° Vărsător), iar lui Lukashenko i-a trecut Jupiter peste Mijlocul Cerului. Cineva vrea să arate ce puternic este. Mai este de precizat că, în harta Belarusiei, Jupite r("abundența") tranzitează casa a 12-a, a "inamicilor", dar și al ajutorului ascuns. Și cum Mercur va retrogradă în curând în Gemeni (30 mai-23 iunie), nu prea cred că vom afla adevărul adevărat”, a transmis Daniela Simulescu. 

Aspectele momentului conduc la o luptă între ce știm și ce credem, între prejudecăți și toleranță. Și cum Neptun va fi conjunct cu descendentul lunii pline, vă recomand să folosiți această perioadă pentru a accepta că există diversitate pe această planetă”, a mai spus Daniela Simulescu.

„Tematica, din perspectiva mea, este toleranța. (...) Astrograma e cu ascedentul în Fecioară. Vrea să ne arate, în primul rând, că avem de-a face cu o situație pe care noi o vedem critic și nu suntem dispuși să o vedem altfel. Mercur, guvernatorul Lunii Pline, este în Gemeni, se apropie de retrogradare și face un careu cu Neptun. (...) Privim într-un fel lumea. Facem niște gesturi, avem niște prejudecăți care nu ne fac bine. Judecăm în funcție de ce ni s-a spus, ce am învățat, ce credem noi. E important să ne raportăm la cei din jur cu ce știm, nu cu ce credem. Ce știm e ceva sigur, concret”, a zis Daniela Simulescu. 

Lună Plină în Săgetător şi prima ECLIPSĂ din 2021. Daniela Simulescu, emisiune la DCNewsTV

De ce se numește „Super Luna Sângerie”?

În timpul evenimentului, partea sud-vestică a Lunii va lua o tentă portocalie spre roșu, adică „roșul sângeriu” al „Lunii Sângerii”.

Nu toate eclipsele lunare totale sunt la fel, iar culoarea depinde de cât praf și aerosoli vor fi în atmosfera Pământului la acea vreme.

Eclipsele anului 2021

26 mai 2021 – eclipsă totală de Lună  

10 iunie 2021 – eclipsă inelară de Soare  

19 noiembrie 2021 – eclipsă parțială de Lună  

4 decembrie 2021 – eclipsă totală de Soare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel