Eclipsă 13 iulie 2018. Cum te va afecta

Rodica Mitu / 10 iul 2018 / 00:00 Salveaza PDF Comentarii
 Eclipsă
Descriere foto: Eclipsă

Vara anului 2018 este caracterizată de eclipse. 

Eclipsă 13 iulie 2018. La data de 13 iulie, la 5.47 dimineața, Soarele și Luna își dau întâlnire în zodia Rac, la gradul 21, în conjuncție cu Ascendentul momentului și în opoziție perfectă cu Pluton din Capricorn.

Eclipsă 13 iulie 2018. Atunci, vom fi inundați de o gamă largă de trăiri ce vor fi gestionate cu dificultate, întrucât vin din cel mai adânc izvor al subconștientului, alimentat de evenimente trecute, ce pot data chiar din copilărie. Legăturile de familie, relația cu părinții, amintirile nostalgice apar într-un moment în care Marte retrograd este în conjuncție cu Nodul Sud.

Eclipsă 13 iulie 2018. Este un moment propice de separare de trecut, însă numai după ce ne oferim o încheiere a evenimentelor mai puțin plăcute.

De menționat că o eclipsă de lună va avea loc pe 27 iulie. În acest context, amintim mesajul astrologului Daniela Simulescu. "Atracțiile majore vor fi cele două Eclipse: parțială de Soare (13 iulie) și totală de Lună (27 iulie - cel mai îndelungat fenomen de acest fel din acest secol). Oriunde v-ați afla, la birou sau în concediu, nu uitați că din punctul de vedere al statisticii astrologice, cele două săptămâni dintre eclipse au o încărcătură specială (oameni noi apăruți, evenimente ciudate, meciuri emoționale). Dacă ar trebui să dau o concluzie despre astrele lunii iulie: lucrurile/proiectele/relațiile noi nu prea sunt avantajate, ci mai degrabă cele reluate spre a fi rezolvate", scrisese pe rețeaua de socializare Facebook astrologul Daniela Simulescu.

 

Vezi și: Daniela Simulescu, astrolog: Două săptămâni cu încărcătură specială
Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26