Daniela Simulescu, astrolog: Două săptămâni cu încărcătură specială

Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu (astrolog)

Daniela Simulescu, astrolog, a spus că atracțiile majore ale lunii iulie vor fi două eclipse, perioada dintre ele având o încărcătură specială.

"Pe plaja lunii iulie vor apărea multe șezlonguri nepoftite și valuri nedorite, cum ar fi Mercur si Marte, ambele retrograde. Deci comunicarea și acțiunea, deși vor să intre și ele în vacanță ca tot omu', se vor trezi că mai au câte ceva de rezolvat. Venus își va petrece majoritatea lunii pe nisipul incolor și fin al Fecioarei, adică sentimentele nu vor fi foarte aprinse, ci mai degrabă calculate. Din când în când o va mai bruia pescărușul Neptun care o va amăgi foarte ușor. Poate doar hormonii să mai spele rușinea, odată cu oprirea retrogrădării lui Jupiter în Scorpion.

Dar atracțiile majore vor fi cele două Eclipse: parțială de Soare (13 iulie) și totală de Lună (27 iulie - cel mai îndelungat fenomen de acest fel din acest secol). Oriunde v-ați afla, la birou sau în concediu, nu uitați că din punctul de vedere al statisticii astrologice, cele două săptămâni dintre eclipse au o încărcătură specială (oameni noi apăruți, evenimente ciudate, meciuri emoționale).

Dacă ar trebui să dau o concluzie despre astrele lunii iulie: lucrurile/proiectele/relațiile noi nu prea sunt avantajate, ci mai degrabă cele reluate spre a fi rezolvate", a scris pe rețeaua de socializare Facebook astrologul Daniela Simulescu.

Vezi și: Daniela Simulescu, astrolog, anunță blocaje. Cine sunt cei mai afectați


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel