Eșec Corupția Ucide: ProFest - un festival al cunoașterii, ANULAT

ProFest - un festival al cunoașterii, idee care s-a născut în perioada protestelor din 2017, a fost amânat pentru 2018.

Echipa orgranizatorilor a anunțat: "Prima ediție ProFest – un festival al cunoașterii se amână pentru anul 2018. Până atunci avem timp exact cât ne trebuie să creăm comunitățile de implicare civică pe care ni le-am dorit și să pregătim evenimentul la standardele perfecte pe care le-am visat.

Iniţiativa noastră a avut un feed-back extraordinar şi a inceput să capete contururi nebănuite. Am fost o mână de voluntari, iar acum suntem mulţi, foarte mulţi. Toţi vrem o schimbare pozitivă, toţi vrem să facem ceva bun, cu principii corecte, dar ne-am dat seama că drumul e puţin mai lung dacă vrem o formă care să aibă, mai întâi, fond! Iar fondul începe cu fiecare dintre noi, cu dorinţa noastră de a gândi şi făptui pozitiv. Am decis că vom petrece urmatoarele 12 luni făcând lucruri minunate alături de voi.

Cumpărătorilor li se va restitui valoarea integrală a biletelor, iar pe voi, pe toţi, vă invităm să fiţi alături de noi pe acest drum al cunoaşterii şi al gândirii pozitive şi să ne vedem bucuroşi în 2018!".

[citeste si]

În perioada 25-27 august 2017, în localitatea Râșnov, județul Brașov, trebuia să aibă loc prima ediție a Festivalului cunoașterii, ProFest.

Festivalul avea ca obiectiv să aducă laolaltă oameni cu spirit civic, artiști și activiști care să împărtășească din experiența lor soluții pentru ca oamenii să se implice concret în rezolvarea diverselor probleme ale societății.

Organizat de o echipă de voluntari sub egida CENTRAS, ProFest își propusese să găzduiască o sută de activități desfășurate în zece spații de lucru. Scopul era de a le oferi celor 4000-5000 de participanți modele variate de implicare civică activă, ocazia de a se cunoaște între ei și de a face schimb de idei, dar și de a se dezvolta personal în cadrul atelierelor de lucru nonformale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel