Dunca (PSD Braşov): Votul din 26 mai - o lecţie pentru manualele de campanie

Preşedintele PSD Braşov, senatorul Marius Dunca, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că votul din 26 mai a fost 'o lecţie pentru manualele de campanie', menţionând că partidul a obţinut la nivelul judeţului Braşov 43.000 de voturi, aproape de targetul stabilit înaintea alegerilor, însă social-democraţii braşoveni nu s-au aşteptat 'la o prezenţă atât de numeroasă' la urne.

'După efortul, munca, tot ceea ce am făcut în aceşti doi ani şi jumătate, nu ne-am fi aşteptat să ieşim pe locul 3 în judeţul Braşov, pentru că am făcut lucruri frumoase şi vă asigur că vom continua aceste lucruri, dar a fost o ieşire şi un vot dat contra nu membrilor de partid, ci ştiţi la cine mă refer, a fost o lecţie pentru manualele de campanie. Cu siguranţă, la Braşov urmează o analiză pentru fiecare localitate în parte. Vreau să ştiu punctul de vedere al fiecărui primar, coleg, preşedinte de organizaţie.

În următoarea perioadă, va fi ceea ce am început acum doi ani şi, cu siguranţă, va fi în acelaşi ritm, o reconstrucţie a PSD. Am observat ce-şi doresc braşovenii, cetăţenii, o colaborare mult mai aproape de ei', a afirmat Dunca.

Potrivit acestuia, targetul pe care l-a avut organizaţia judeţeană a PSD Braşov, de 45.000 de voturi, a fost aproape atins, partidul fiind votat în judeţ de 43.000 de braşoveni, 'numai că nu ne aşteptam la o prezenţă atât de numeroasă la vot'. 'Partidul este unit, nu trece printr-un moment fericit, dar avem capacitatea - şi PSD a avut întotdeauna capacitatea, de a rămâne uniţi în momentele grele', a mai menţionat Marius Dunca. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel