EXCLUSIV  Noua Casă. Dumitru Nancu, directorul general al FNGCIMM, informații de neratat la DCNews și DCBusiness

Studio DC News
Studio DC News

Dumitru Nancu, directorul general al FNGCIMM, a acordat un interviu pentru DCNews și DCBusiness, ce va fi difuzat luni, 7 martie 2022.

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) este o instituție financiară nebancară, cu capital de risc, înființată în scopul facilitării accesului IMM-urilor la finanțări, prin acordarea de garanții pentru instrumentele de finanțare contractate de la bănci comerciale sau din alte surse. FNGCIMM instrumentează programe guvernamentale destinate relansării economice, dezvoltării mediului de afaceri, precum și creării și susținerii de locuri de muncă.

Dumitru Nancu, directorul general al FNGCIMM, în cadrul unui interviu pentru DCNews și DCBusiness, oferă informații importante despre toate proiectele derulate în prezent. Pe site-ul fngcimm.ro, se află în dezbatere următoarele programe de garantare 2022: IMM PROD, Innovation, Garant Construct.

De menționat că, pentru anul 2022, plafonul alocat programului Noua Casa va fi în valoare de 1,5 miliarde lei. FNGCIMM a anunțat lansarea programului Noua Casă, iar astfel dosarele primilor beneficiari au putut fi încărcate în aplicația programului. Cine poate aplica? Care sunt pașii de urmat?

Despre toate acestea și nu numai va vorbi Dumitru Nancu la DCNews și DCBusiness! Interviul va fi difuzat luni, 7 martie, începând cu ora 13.00! Rămâneți alături de noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel