Dragoste și ură, PRIMUL EPISOD joi, 11 ianuarie, 20:00

Joi, de la ora 20:00, incepe la Kanal D noul serial “Dragoste si ura”, o poveste de dragoste plina de neprevazut ce ii are ca protagonisti pe Emrah Erdogan (personaj Ali) si Burcu Kıratlı (Mavi).

Serialul debuteaza cu povestea lui Ali, un tanar care a fost inchis ani buni in inchisoare pentru savarsirea unei crime. Aflat in detentie, Ali o cunoaste, prin intermediul corespondentei, pe Mavi, o tanara de care se indragosteste. In ziua eliberarii, Ali si Mavi se intalnesc pentru prima data si decid sa se casatoreasca. Ali afla chiar in ziua nuntii ca Mavi este nimeni alta decat sora barbatului ucis, Ahmet, insa hotaraste sa pastreze totul secret si sa-si intemeieze o familie cu aleasa inimii.

Atat Emrah cat si Burcu sunt actori care reprezinta cu succes Turcia

Emrah Erdogan, Ali, din serialul “Dragoste si ura” este un artist complet cu multiple talente. Emrah (47 de ani) se poate lauda cu o cariera fulminanta; este actor si regizor de film dar si canta, el fiind unul dintre cei mai apreciati cantareti din Turcia. Emrah a cunoscut succesul de la o varsta frageda, in ceea ce priveste muzica, marea dragoste a actorului. Cand avea doar 13 ani, dupa numeroase aparitii la TV, Emrah a cucerit inima publicului care l-a numit “Micul Emrah”. Primele sale albume, “Agam Agam” si "Gulom" s-au epuizat in cateva saptamani, iar in 1986 si 1987, cu urmatoarele doua albume, a doborat toate recordurile de vanzari in Turcia. Talentul sau pentru muzica i-a adus apelativul de “copil-minune” in presa. De asemenea, Emrah este detinatorul unui record unic in lume: este artistul care a lansat nu mai putin de 18 albume in primii 20 de ani de cariera.  In 1994, Emrah a sustinut un concert-maraton pe stadionul Inonu din Istanbul, unde a adunat 50.000 de spectatori, acesta fiind inca o referinta pentru numerosi artisti din Turcia. 

[citeste si]

Desi este mult mai tanara decat partenerul ei din serial, Burcu Kıratlı (28 de ani), interpreta personajului Mavi, din “Dragoste si ura” si-a inceput cariera inca din perioada scolii. Burcu a urmat cursuri de actorie la Centrul de Arte “Müjdat Gezen”, unde ulterior a si predat. Burcu este absolventa a Universitatii Yeditepe, specializarea Comunicare si Comunicare Vizuala prin Design. A jucat in mai multe piese de teatru, filme de scurt metraj, in serialele “Elde Var Hayat” (2010), “Dirilis: Ertugrul” (2014) si in filmele “Water and Fire” (2013, regizat de Deniz Ozcan) si “Bizim Hikaye” (2015).

Nu ratati, astazi, de la ora 20:00, premiera serialului “Dragoste si ura”, productie care va putea fi urmarita saptamanal, de miercuri pana vineri, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel