Dragnea - Tudose. Codrin Ştefănescu, mesaj crucial

Mihai Tudose a reiterat faptul că va cere plecarea din Guvern a cinci membri ai cabinetului său. În acest context, Codrin Ştefănescu a avut o reacţie într-o intervenţie telefonică la România TV.

„Nu putem spune că nu suntem puţin surprinşi de schimbarea sa de atitudine (n.r. referindu-se la Mihai Tudose). Vreau să fac puţin analiză pe cele spuse de el aseară. (...) Săptămâna trecută, a susţinut ideea că cele două colege (n.r. Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh) trebuie să rămână în Cabinet şi să-şi continue activitatea. (...) Legat de activitatea unor miniştri, e posibil dacă vii şi spui că acei miniştri nu au activitate şi ar trebui să aducem oameni mai buni din partid, pentru că avem, este o discuţie", a declarat Codrin Ştefănescu.

[citeste si]

„Am înţeles că vrea să facă nişte schimbări pentru că nu este într-un moment foarte fericit cu Dragnea. Noi, colegii, îl sfătuim să se duc să se întâlnească cu Dragnea între patru ochi şi să-şi facă din nou relaţia fericită. Să nu ne afecteze pe toţi”, a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel