Draga Olteanu Matei, ANUNȚUL ZILEI. Care e STAREA ei

Medicii au făcut noi declarații despre Draga Olteanu Matei. Care e starea de sănătate a actriței.

Actrița Draga Olteanu Matei, în vârstă de 87 de ani, a fost transferată la Iași și internată la terapia intensivă pentru Clinica de Gastroenterologie şi Hematologie a unităţii medicale Spitalul „Sf. Spiridon”.

Medicii au tratat-o de urgență și i-au oprit hemoragia digestivă superioară. Din cauza vârstei avansate și a afecțiunilor pe care le are, perioada critică nu a trecut, însă.

Care este starea actriței

Medicul șef al UPU-SMURD, prof.dr. Diana Cimpoeșu, a declarat, luni, că starea actriței Draga Olteanu Matei nu s-a schimbat. La trei zile de la internare în Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, este tot la ATI, iar medicii fac eforturi pentru menținerea funcțiilor vitale.

„Starea pacientei este staţionară. Se află în continuare în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic. Este o pacientă extrem de fragilă, 87 de ani, care necesită în continuare menţinerea funcţiilor vitale. Este o patologie complexă cardiacă, suprapusă cu o urgenţă gastrointestinală, cu patologie endocrină, o patologie cronică de foarte mulţi ani, care acum s-a acutizat prin pierderea masivă de sânge. De aceea, după cum v-am spus de această dată, cu suport ventilator, cu suport hemodinamic, cu o îngrijire şi o monitorizare atentă, starea dumneaei foarte fragilă se poate schimba de la minut la minut”, a spus Diana Cimpoeșu pentru Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel