Dorin Chirtoacă, nașul nepoatei lui Traian Băsescu, se însoară. Cerere în căsătorie, în fața a mii de oameni

Primarul Chişinăului Dorin Chirtoacă, decis să se însoare, a cerut-o pe aleasa inimii de soție pe scena unui eveniment, în fața a mii de moldoveni, chiar de Ziua Limbii Române.

Încrezător şi vizibil emoţionat, Dorin Chirtoacă, nașul de botez al micuței Sofia Anais, nepoata fostului președinte Traian Băsescu, a întrerupt concertul la care lua parte pentru a-i face cererea în căsătorie iubitei sale, o prezentatoare TV.

"Vreau să vă spun că românul s-a deșteptat, românul din mine s-a deșteptat cu adevărat și, acum ori niciodată, vreau să-mi croiesc o altă soartă la care să nu se închine nimeni. (...)  Vreau să mă căsătoresc! Eu nu am știut si nimeni nu a știut că asta va fi azi. Asta s-a întâmplat în clipe, în secunde, dar probabil că așa a fost să fie. (...) Vreau aici, în prezența dumneavoastră, să-i cer mâna domnișoarei pe care o iubesc. O cheamă Anişoara, este cea mai frumoasă, cea mai dulce şi cea mai deşteaptă fată pe care am cunoscut-o vreodată. Dar și cu caracter, și cu voință și cu principii, așa cum vă doresc fiecăruia dintre voi să aveți. Anișoara, te rog să urci aici pe scenă lângă mine", au fost cuvintele lui Dorin Chirtoacă pe scena concertului din Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Primarul Chișinăului a primit, totodată, și răspunsul mult dorit de la iubita sa, iar momentul romantic s-a încheiat cu un mesaj politic.

"Noi doi ne-am unit. După această unire, vom face și unirea dintre România și Moldova", a spus Chirtoacă.

<

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel