Dorian Popa s-a enervat: ”Cine sunt eu, maimuțoiul ăsta care deranjează atât de mult”. De ce s-a referit la Teo Trandafir

Dorian Popa le-a răspuns haterilor.

„M-am atacat un pic, cum se întâmplă o dată la câteva luni, când citesc niște comentarii atât de jignitoare, încât nu înțeleg ce este în capul unora dintre voi. Motiv pentru care m-am enervat și am luat toate hârtiile care arată cine sunt eu, Dorian Popa, maimuțoiul ăsta care deranjează atât de mulți oameni. Nu înțeleg de ce sunt pe acest canal de YouTube dacă sunt atât de deranjați de prezența mea?!”, a spus Dorian Popa în cadrul unei filmări de pe canalul său de YouTube, intitulată „RĂSPUND LA TOT HATE-ul * m-am enervat RĂU.. STOP”.

„Din păcate, în loc să devenim mai uniți și să ne iubim mai mult în această perioadă ieșită din comun și extrem de dificilă pentru fiecare dintre noi, devenim mai răi, mai invidioși de la o zi la alta. Ar trebui să ne îngrijoreze mai mult decât pandemia!”, a spus Dorian Popa. 

Ulterior, a prezentat diplome care „atestă fiecare check point pe care l-am trecut în viață, în etapele învățământului”. De asemenea, a spus și mediile pe care le-a avut, pentru a „mai închide din gurile invidioșilor, haterilor care spun ce avem noi de învățat de la tine. Înțelegeți: YouTube e divertisment! Eu am spus de la început: cine vine pe canalul meu vine pentru un zâmbet în colțul guriței. Vă arăt că maimuța are și niște studii, dar cu care nu vrea să se fălească! Mi se face pielea de găină când mă gândesc cât de mult a ținut mama mea la educație. Am educație, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă fălesc cu ea. (...) Am învățat de la Teo Trandafir, unul dintre mentorii mei, că un om care știe că are o anumită cultură nu va veni să-și fluture cultura”, a mai zis Dorian Popa. 

Acesta a dezvăluit media generală de la examenul de Bacalaureat: 9,83. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel