Dorel Căprar, reales preşedinte PSD Arad - Video

Dorel Căprar a fost reales preşedinte al organizaţiei PSD Arad.

Organizaţia PSD Arad l-a reales pe parlamentarul Dorel Căprar preşedinte. Alegerea lui Căprar vine în plin scandal intern, la Arad, între Dorel Căprar şi Mihai Fifor. Potrivit unei filmări publicate pe Facebook, la conferinţa judeţeană din data de 7 februarie, pentru funcţia de preşedinte al PSD Arad s-a înscris un singur candidat, iar rezultatul votului a fost următorul: 75 de voturi pentru Dorel Căprar, 5 voturi împotrivă. 

Ce a declarat Dorel Căprar

"Așa cum am mai spus, Conferința Extraordinară de alegeri din cadrul organizației PSD Arad se desfășoară în spiritul și litera statutului PSD, fiind stabilită de către Comitetul Executiv Național și cel Județean al PSD Arad, cu votul unei majorități covârșitoare, de necontestat.

În cadrul acestei conferințe județene perfect statutare, vom alege nu doar președintele, ci și echipa de conducere și echipa de campanie, iar împreună începem lupta pentru a câștiga cât mai multe primării, inclusiv cea a Aradului, cât mai multe consilii locale și, bineînțeles, consiliul județean. Împreună cu noua echipă, cu președinții de organizații din județ, cu primari, viceprimari, consilieri județeni și locali, vom fi pregătiți inclusiv pentru eventuale alegeri anticipate", a transmis, anterior conferinţei judeţene, Dorel Căprar.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel