Donald Trump: Clinton ar trebui să meargă la închisoare

Candidatul republican la prezidențialele din SUA, Donald Trump, a susținut că Hillary Clinton, contracandidata sa din partea Partidului Democrat în cursa pentru Casa Albă, ar trebui să fie încarcerată pentru că, în perioada mandatului ei de secretar de stat al SUA, a folosit contul de e-mail personal pentru corespondență oficială, scrie Daily Mail.

Scandalul se referă la faptul că mesajele pe e-mail au fost trimise sau primite printr-o mesagerie și un server private ale lui Hillary Clinton și nu printr-un cont guvernamental, cum este regula.

Printre altele, o parte din aceste corespondețe se referă la Libia și îndeosebi la atentatul islamist împotriva consulatului american din Benghazi din 11 septembrie 2012, în care și-au pierdut viața amabasadorul Christopher Stevens și alți trei agenți americani. 

'Voi spune acest lucru: Hillary Clinton trebuie să meargă la închisoare! Baieți, sincer acum, ea e vinovată până la Dumnezeu', a spus Donald Trump la un eveniment electoral la San Jose, California.

Acesta a mai precizat că în cazul în care va deveni președinte al SUA, va da dispoziții procurorului general să ancheteze cazul folosirii de către Clinton a e-mailului privat pentru comunicarea oficială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel