Documentul anunțat de Șerban Nicolae, la moțiunea de cenzură. Semnătura lui Fenechiu

Daniel Fenechiu Foto Agerpres
Daniel Fenechiu Foto Agerpres

Antena 3 a prezentat documentul care conține semnătura lui Daniel Fenechiu, anunţat de Şerban Nicolae, la moţiunea de cenzură.

Senatorul PSD Șerban Nicolae a acuzat marți PNL că semnătura lui Daniel Fenechiu de pe moțiunea de cenzură este falsificată.

"Avem documentul prin care senatorul Şerban Nicolae a adus ieri acuzaţii PNL, la moţiunea de cenzură. În partea de sus, vedeţi fragmentul din tabelul moţiunii de cenzură acolo unde, la poziţia 19, scrie "Daniel Fenechiu, Partidul Naţional Liberal" şi este o semnătură. Jos, vedeţi semnătura lui Daniel Fenechiu ca senator pe alte documente ale Senatului. Ambele semnături pot fi găsite pe www.senat.ro în diferite momente legislative. Acuzaţia lansată de Şerban Nicolae a fost adusă PNL, nu lui Daniel Fenechiu", a anunţat Radu Tudor în emisiunea "Punctul de Întâlnire".

Ce spunea Șerban Nicolae

"Sunt convins că domnul senator Fenechiu ar putea să voteze această moţiune deşi mai sper în demnitate. Dar am următoarea rugăminte: când îi falsificaţi semnătura, ştiind că avem semnătura colegului nostru şi în alte documente, măcar apelaţi la unul care se pricepe la fals şi uz de fals. La ăla cu 7 case!", a spus Șerban Nicolae.

Vezi și: Scandalul semnăturii de pe moţiunea de cenzură. Daniel Fenechiu: Asta mă deranjează, eram acolo!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel