DNA ieșire în stradă. Mircea Badea, mesaj FURTUNOS: Îmi e scârbă! Nu v-am văzut acolo

Mircea Badea a avut o reacție explozivă în scandalul înregistrărilor despre DNA.

Realizatorul TV a criticat lipsa de reacție în acest conflict uriaș din justiția românească. Mircea Badea se aștepta ca oamenii să iasă în stradă și să manifeste împotriva celor întâmplate la DNA, dar nimănui - om de rând sau autoritate - pare că nu îi pasă despre ce se întâmplă în țara noastră.

Exercițiu de imaginație

"Unii dintre oamenii din România încă apără acest comportament mafiot al unor descreierați și îl denumesc justiție. Acest lucru mă face să îmi fie scârbă de specia din care, din nefericire, fac parte. Dacă niște exemplare din specia din care fac și eu parte se pot preta la o asemenea mizerie încât să ai astfel de înregistrări și să spui în continuare în spațiul public că ăia de la Antena 3 atacă justiția, este pur și simplu odios. Astfel de comportamente te fac să îți fie scârbă de specia din care faci parte. Gândiți-vă că astfel de imagini ar fi apărut în America, Germania sau Franța. Gândiți-vă ce s-ar fi întâmplat acolo în secunda doi, nu după 50 de ore. Nici pe dumneavoastră, dragi cetățeni, nu v-am văzut tropăind prin fața Palatului Cotroceni la persoana care a numit-o pe această noua Ana Pauker. Nu v-am văzut tropăind nici în față la DNA să strigați: 'ieși afară, javră ordinară!'. Pe mine mă vedeți. Iată-mă aici! Sunt vizibil și vocea mea se aude.

[citeste si]

De multe ori am spus că această țară merită pe deplin ceea ce i se întâmplă. Felul tâmp în care percep unii lucrurile, într-o paradigmă atât de îngustă, nu are cum să ducă la altceva decât la situația în care trăim și în care vom trăi până vom crăpa. De ce? Pentru că atâta poate această țară. Această țară suportă un gunoi, de 50 de ore, și nu iese nimeni să ducă gunoiul. Oribilă situația în care ne găsim în care suntem pentru că așa vrem", a zis Mircea Badea la emisiunea "În gura presei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel