Discovery Channel și Animal Planet ies din grila RCS/RDS

Animal Planet şi Discovery Channel vor ieși din grila de programe a RCS&RDS, începând cu 1 decembrie. Mesajul  a fost transmis, joi seară, într-un e-mail adresat abonaţilor, posturile scoase fiind înlocuite de   televiziunile "Digi Animal World şi BBC Entertainment.

"Pregăteşte-te de aventuri extraordinare cu noile canale din grila de programe Digi TV: Digi Animal World şi BBC Entertainment. Cele mai noi documentare şi emisiuni, de la cele mai mari case de producţie, cele mai interesante episoade te vor ţine cu sufletul la gură, alături de noi, începând cu luna decembrie", se spune în e-mailul transmis abonaţilor RCS&RDS.

 În acelaşi mesaj electronic se mai spune: "Canalele Digi Animal World şi BBC Entertainment vor înlocui Animal Planet şi Discovery Channel, care ies din grilă la 01.12.2012".

 Cu toate acestea, RCS&RDS a scos mai repede cu o zi, respectiv joi seară, Animal Planet şi Discovery Channel de pe reţelele sale de cablu.

În momentul de față, compania RCS&RDS are circa două milioane de abonați care vor fi văduviți de unele dintre cele mai urmărite posturi de pe rețeaua de cablu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel