Discovery a lansat un site de protest împotriva RCS&RDS

discovery
discovery

Operatorul telecom RCS&RDS se află din nou în centrul unui scandal, după ce a decis să scoată Discovery din grila de programe.

Postul Discovery a lansat un site special pentru abonații rețelei RCS&RDS. Pe pagina dedicată rulează și bannere cu cele mai cunoscute emisiuni ale posturilor Discovery. Ideea mesajelor este simplă: uitați ce pierdeți dacă rămâneți fără posturile Discovery, scrie Pagina de Media.

„Ne pare rău să vă anunțăm că acordul de retransmisie între Discovery Networks și RCS&RDS urmează să expire pe 30 noiembrie. În pofida eforturilor noastre de a ajunge la un nou acord cu RCS&RDS, pe parcursul unei perioade de negociere de luni de zile, aceștia au respins toate ofertele noastre”, au explicat reprezentanții postului pe site-ul prietenii.discovery.ro.

”(…) Dacă vreți să ne ajutați să păstrăm canalele Discovery în grila RCS&RDS, exprimați-vă punctul de vedere – contactați RCS&RDS”, au mai precizat aceștia.

Discovery își îndeamnă telespectatorii să acționeze. Postul TV rulează pe program un text prin care își îndeamnă publicul să prevină pierderea canalului Discovery.

RCS&RDS a scos vineri dimineaţă televiziunea Discovery Channel de pe platforma sa de satelit, Digi, fără a-şi anunţa telespectatorii. Potrivit site-ului origo.hu, RCS&RDS a introdus recent în grilele sale proprii posturile TV – Digi World, Digi Life – anunțând și intenția lansării unui nou post propriu – Digi Animal. Oficialii Discovery Networkd au confirmat că Discovery Channel a fost scos de pe platforma RCS&RDS. Hotărârea vine după ce şi Digi, operatorul de cablu din Ungaria deţinut de compania de telecomunicaţii românească RCS&RDS, a eliminat, pe 20 noiembrie, din ofertele de cablu analog şi digital televiziunea Discovery Channel, parte integrantă a portofoliului Discovery Networks.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel