Diana Sar, actriţa din "Vlad", infectată cu coronavirus: Eram 80% sigură că este o răceală

Diana Sar, interpreta Roxanei din serialul "Vlad, a fost depistată pozitiv Covid. Actrița a povestit ce simptome a avut.

"Am primit rezultatul de la testul Covid şi este pozitiv. Sunt fericită pentru că m-am izolat chiar de la primele semne care erau doar ca la o răceală obişnuită. În prima seară m-am simţit mai obosită, deşi dormeam opt ore pe seară în ultima vreme, şi, deşi aveam termostatul setat la 23 de grade, eu eram cu un hanorac pe mine şi dârdâiam de frig. 

A doua zi m-a usturat puţin gâtul, dar foarte puţin, ca şi cum aş fi băut ceva rece cu o seară înainte - chiar băusem ceva rece cu o seară înainte. Şi am avut nasul puţin înfundat. Am decis să stau acasă pentru că este o perioadă în care trebuie să avem mare grijă, este un virus imprevizibil şi nu ştim cum se manifestă de la om la om. Aşa că am stat acasă şi bine am făcut. 

În zilele trei şi patru am început să mă simt mai bine, mi-a revenit energia, am făcut sport acasă şi am crezut că se vindecă răceala. Eram 80% sigură că este o răceală. În a cincea zi mi-am pierdut complet gustul şi mirosul. Am băut şi suc de lămâie şi nu am simţit nimic. Am mirosit şi parfumurile şi nimic. Am sunat la 112 şi le-am spus ce simptome am şi a venit o salvare foarte repede acasă, m-au testat şi în 48 de ore a venit rezultatul. Pozitiv Covid", a povestit Diana Sar pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel