Destin frânt la 19 ani. O baie în mare la Mamaia i-a distrus viața

La 19 ani nimeni nu se gândește că va rămâne țintuit la pat pentru tot restul vieții. Unii nici măcar nu își închipuie că există oameni care la această vârstă au viața distrusă.

Și totuși, există tineri care nu merg să se plimbe prin parc atunci când vine primăvara și nici nu ies afară iarna să se joace cu bulgări. Este și cazul lui Florin. Beznea Marian Florin. Într-o zi de vară, tânărul a mers să dea examenul de bacalaureat la istorie. După aceea, s-a dus să se relaxeze la plajă.

După un plonjon în mare, Florin nu s-a mai putut ridica de acolo deoarece a suferit un traumatism la coloana vertebrală. În urma acestui accident a rămas paralizat complet. Medicii au sosit imediat la locul accidentului acordându-i primul ajutor. A fost transportat imediat la spital, dar nu s-a mai putut face nimic. A fost diagnosticat cu traumatism vertebro-medular, fractură de coloană, băiatul fiind paralizat de la gât în jos și dependent de aparat respirator, arată blogul pentru Marian. Din acea zi fatidică, el nu a mai părăsit spitalul și este țintuit la pat.

Pentru a putea pleca din spital, să nu mai fie dependent de aparatura spitalicească, Florin are nevoie de un aparat de oxigen acasă, iar o intervenţie medicală în străinătate i-ar spori şansele la recuperare. Mama lui nu mai are serviciu. A ales să stea alături de fiul ei și să-l îngrijească.

Cum poate fi ajutat Florin Marian

Prietenii lui organizează două spectacole caritabile pentru strângerea unor donaţii şi ajutorarea lui Florin Marian Beznea. Primul este sâmbătă, 21 februarie, la ora 18. „Împreună salvăm o viaţă“ este evenimentul umanitar de la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa. Preţul de acces este 10 lei, încasările fiind donate integral către Florin. De asemenea, puteți dona sume de bani în conturile sunt deschise la Raiffeisen Bank Constanţa, pe numele mamei lui Florin, Elena Florica Beznea: RON - RO 71 RZBR 0000 0600 1251 7838 EURO - RO 80 RZBR 0000 0600 1321 3942, scrie Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel