Descoperire șoc pentru niște buzoieni după ce au cumpărat babic

Momente teribile pentru o familie din Buzău! Când oamenii au ajuns acasă, au vrut să guste din babicul de Pleșcoi cumpărat din Piața Centrală, însă când au tăiat din bucata de preparat s-au îngrozit.

Buzoienilor le-a pierit pofta de mâncare când au văzut surpriza: carnea pe care au cumpărat-o a început să se miște în ritmul impus de viermii din ea. Oamenii au luat imediat produsul și au mers direct la Protecția Consumatorului, unde au lăsat o sesizare, primind în schimb un bon cu număr de înregistrare și promisiunea că re­clamația va fi verificată în cel mai scurt timp.

Apoi au povestit redactorilor OPINIA întâmplarea. „Am cumpărat babicul astăzi, iar când am ajuns acasă, am tăiat să gustăm. La un moment dat, am văzut cum ies din el viermi. M-am îngrozit, mai ales că am și apucat să mănânc. Nu știi ce cumperi, nu știi de la ce te îmbolnăvești. Nu mi s-a întâmplat în viața mea așa ceva", a precizat femeia.

Contactat telefonic, comisarul-șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, Nicușor Dinulescu, a precizat că este dificil de probat cele sesizate deoarece nu s-au pre­zentat bon fiscal și etichetă de identificare a produsului.

„Noi o să facem o cercetare în baza sesizării primite în ceea ce privește condițiile de păstrare, de comercializare, dar mai mult nu putem, pentru că nu s-a adus un bon fiscal, o etichetă de produs...", a precizat șeful CJPC Buzău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel