EXCLUSIV  "DESCOPERIȚI" cu Andreea Sava: "Am avut temeri". Momentul care a surprins-o - VIDEO

Andreea Sava
Andreea Sava

Andreea Sava, jurnalist Antena 3, la interviurile DC News, a vorbit deschis despre temerile pe care le-a avut legate de emisiunea "Descoperiți".

"De când am lansat emisiunea, am avut temeri. Pe mine mă interesează ce se întâmplă în justiție, în relația cu serviciile. Fiind difuzată sâmbătă seara și la o oră târzie (n.r. 23.00), mă gândeam că poate oamenii vor să vadă divertisment, mai ales că ținteam și publicul tânăr, nu doar cel 18+ și cel adult. Am zis că nu pot să fac rabat la mesajele mele. Dacă cred într-un lucru, asta zic și în emisiune", a spus Andreea Sava, adăugând: "De aceea am avut emoții la început, am spus să vezi că o să iau bătaie, lumea nu o să se uite. Și n-ai să crezi: de la prima emisiune, mi-a mers foarte, foarte bine pe publicul tânăr".

"Le-am demontat punct cu punct"

"Când a fost protestul de pe 20 ianuarie, am făcut niște rating-uri extraordinare pe publicul tânăr, făcând o emisiune foarte tehnică, luând de pe pagina grupului Corupția Ucide îndemnul chemare la protest. Aveau puncte cu de ce trebuie să ieși în stradă. Am luat punct cu punct și le-am demontat, desigur, cu argumente", a spus Andreea Sava. "Oamenii s-au uitat. Și s-a uitat și publicul tânăr", a adăugat jurnalista.

[citeste si]

Răspunsul complet, mai jos:

INTERVIUL INTEGRAL AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel