Descinderi la GIP al lui Mugur Ciuvică. Sebastian Ghiță: L-au găsit pe Ciuvică cu doi lei, de restul au uitat

Sebastian Ghiță a comentat la România TV, descinderea DNA la Grupul de Investigații Politice, al lui Mugur Ciuvică. 

"Este evident că împotriva lui Mugur Ciuvică încearcă să născocească orice, doar să-l facă penal. Portocală şi Onea ne-au spus că merg la Kovesi să anunţe. Aşa s-au gândit că pun pumnul în gură oamenilor. S-au furat milioane de euro. Ați văzut ce prejudiciu în dosarul Microsoft. Acolo nu mai plătește nimeni, iar ei s-au dus la Mugur Ciuvică, a spus Ghiță la România TV," în emisiunea moderată de Victor Ciutacu. 

"Au uitat de cine a luat banii"

Ghiță spune că de-a lungul ultimilor ani România ar fi fost jefuită de aproximativ 20 de miliarde de euro, iar în loc să oprească marii prejudiciatori, autoritățile își îndreaptă atenția spre Mugur Ciuvică. 

"Pădurile, retrocedările, energia, TVA-ul însumau aproape 20 de miliarde de euro. Voi vă ocupați de Ciuvică cu doi lei, l-ați găsit pe Ciuvică, dar se fură sute de milioane de euro pe an, la păduri se fură și se retrocedează și se taie. Am retrocedat mai mult decât suprafața României tuturor inventatorilor de certificate false. În nici una din aceste chestiuni nimeni nu i-a oprit. Când s-au apucat de anchete, au anchetat doi tăntălăi din România, doi evaluatori, de aia care au luat banii au uitat," a mai spus Sebastian Ghiță. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel