Denisa Manelista, pozată în sicriu. Raluca Jensen, mesaj VIRULENT

Raluca Jensen, cunoscută drept tânăra mamă care și-a fotografiat fetița în timp ce ținea o pancartă cu un mesaj indecent la adresa PSD, a avut un mesaj virulent la adresa persoanelor care distribuie pe Facebook fotografii cu Denisa Manelista în sicriu. 

CITEȘTE ȘI: Înmormântare Denisa Manelista. Preot: Este un păcat strigător la cer!

"O să vă rog ceva și vreau să respectați asta! Nu îmi mai trimiteți poze cu morți în sicriu pentru că NU! Pur și simplu! Am primit zeci de mesaje în care îmi scrieți despre o cântăreață din România care a decedat la doar 27 de ani. E trist, foarte trist! La 27 de ani ai toată viața înainte. Nu mă interesează ce muzică cânta fata sau ce făcea cu viața ei.

VEZI ȘI: Poze cu Denisa Manelista moartă sicriu. CE VOR ROMÂNII SĂ VADĂ 

A murit? Ok... respectați asta! Cum să îi faci poză în sicriu și să dai share pe Facebook? Cum să scrii despre muzica pe care o promova sau viața ei privată când ea nici măcar nu e rece? Ce p**a mea e în neregulă cu voi? Nu știu dacă e poză fake sau nu, oricum nu mai contează. Nu aveți altceva de făcut? Nici nu vreau să îmi imaginez prin ce trec părinții ei acum. Această postare nu este despre ea. Este despre mine. Vă rog să nu îmi mai trimiteți poze cu morți!

VEZI ȘI: Înmormântare Denisa Manelista. Ce NU a căutat nimeni pe Google vă va îngrozi

Când unchiul meu a murit de cancer în gât acum 16 ani, locuia în Italia. Nu am putut merge să îl văd deși știu că își dorea foarte mult asta. Cred că el a fost singurul din familie care m-a iubit mult. Îmi zicea "fata mea" și de fiecare dată când suna în România, voia să vorbească cu "fata lui". Avea 38 de ani când cancerul l-a omorât.

[citeste si]

În ultimul timp nu mai putea să vorbească și când suna nu înțelegeam nimic. Ultimul telefon nu am știut că e ultimul și i-am zis mamei mele să zică că nu sunt acasă. Regret în fiecare zi. Mi-a fost greu să merg să îl văd așa bolnav, cu doar jumătate de față, deși își dorea asta. Nu îl văzusem de 10 ani, de când plecase din România. Aveam 15 ani când a plecat de tot. Am vrut să mi-l amintesc așa cum îl știam.

Când l-au îngropat, bunica și mătușa au făcut poze. Sau mă rog... mătușa doar pentru că bunică-mea (mama lui) era căzută pe sicriu. Plângea. Toată viața îl înjurase, îl dăduse afară din casă și îl blestemase. "Să faci buba în gât, mamă!" Culmea, chiar aia a făcut!

Când am deschis scrisoarea din Italia nu știam că ele au vrut să îmi facă cadou poze cu unchiul meu iubit, în sicriu. Deși sicriul era închis, nici acum nu suport să văd unul. Nu înțeleg cum poți să faci poze la așa ceva... Așa că vă rog: Iubiți oamenii cât încă sunt în viață și respectați moarta lor! Mulțumesc!", a scris Raluca Jensen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel