Înmormântare Denisa Manelista. Preot: Este un păcat strigător la cer!

Părintele Ioan Danci i-a criticat pe oamenii care o vorbesc de rău pe Denisa Manelista după ce cântăreața a murit.

Preotul a spus că este strigător la cer să urăști pe cineva care nu mai este printre noi.

"Cum să urăşti pe cineva chiar şi după ce a murit...?! Acest lucru este un păcat strigător la cer! Ura în sine este cel mai mare păcat! Nu mi-au plăcut manelele niciodată, nu mă întrebați de ce că nici eu nu ştiu, pur şi simplu pentru mine nu este o muzică coerentă, relaxantă sau decentă! Se cântă doar despre bani, bogăție, mândrie şi golănime! Dar asta este doar părerea mea!

Eu vroiam să vorbim de aceasta fată Denisa (manelistă) care a trecut în lumea cealaltă zilele trecute! Unii au avut bun simț şi respect să spună un: Dumnezeu să o ierte aşa cum este creştineşte! Alții din păcate au început să arunce cu vorbe mizerabile, jignitoare chiar dacă ea e moartă!

[citeste si]

Măi oameni buni, tâlharul a câştigat Raiul într-o clipă şi a dobândit mântuirea! Dărăminte această fată care a tras din greu bolnavă fiind, spovedindu-se, împărtăşindu-se şi rugându-se lui Dumnezeu pentru iertarea păcatelor! Cine suntem noi să judecăm un suflet greu încercat de boală sau sănătos fiind? Cât de nebuni să fim să vorbim urât de un om care zace mort pregătit de înmormântare! Cum se simte cei apropiați ai aceste fete când văd reacțiile unora cu răutate! Haideți să dăm dovadă de oameni cuminți şi mai mult de creştini! Să mă iertați de cele scrise dar unele mesaje citite pe un anumit site sunt penibile, distructive mai ales că sunt trasmise către un mort...

VEZI ȘI: Înmormântare Denisa Manelista. Mircea Badea, REVOLTAT după un articol de pe DC News

Dumnezeu să te ierte suflete plecat spre veşnicie! Şi tu ai dreptul la mântuire ca şi mine sau oricare altcineva! Dumnezeu să se milostivească de sufletul tău!", a fost mesajul transmis de preotul Ioan Danci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel