Demisie Toader - Dăncilă. Radu Tudor, răsturnare de situație

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a făcut un anunț de ultim moment.

Jurnalistul Radu Tudor a declarat la Antena 3: E o nebunie din care nu mai înțelegem nimic. Tudorel Toader spune că nu i s-a cerut demisia, dar sursele de la Palatul Victoria spun că Prim Ministrul Viorica Dăncilă i-a cerut demisia.

Ministrul Justiției, anunț că nu i s-a cerut demisia

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, afirmă că nu i-a cerut premierului niciun termen de gândire pentru a decide dacă demisionează, deoarece şefa Executivului nu i-a cerut demisia. 'O simplă precizare! Eu nu i-am solicitat dnei prim-ministru nici un termen de gândire privind demisia, în condiţiile în care domnia sa nu mi-a cerut demisia. A rămas că acest subiect îl vom aborda mâine dimineaţă, la orele 9,30', a scris Toader, miercuri, pe contul său de Facebook.

Premierul, trimitere la demisie

Preşedintele executiv al PSD, premierul Viorica Dăncilă, a anunţat miercuri că Eugen Nicolicea va fi propunerea Partidului Social Democrat pentru funcţia de ministru al Justiţiei în locul lui Tudorel Toader. Dăncilă a spus că urmează să aibă o discuţie cu actualul ministru al Justiţiei şi că aşteaptă demisia din partea acestuia. 'În cadrul CEx de astăzi s-au luat deciziile referitor la cele două colege care candidează pentru Parlamentul European, Rovana Plumb şi Natalia Intotero, şi un vot şi decizie referitor la domnul Tudorel Toader. În urma votului şi în urma nemulţumirilor manifestate de colegi referitor la domnul Toader, nemulţumiri care au avut în vedere atât blocarea unor acte normative, probleme ridicate de miniştrii Cabinetului, dar şi referitor la aspecte ridicate în spaţiul public, care nu au fost dublate de o decizie, s-a votat şi s-a acceptat demisia domnului Tudorel Toader (...), demiterea. Eu sper să fie dublată şi de demisie. Voi avea o discuţie cu domnul Tudorel Toader. În mod normal, dânsul ar trebui să îşi dea demisia. De aceea am făcut trimitere şi la demisie', a afirmat preşedintele executiv al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel