Așa ceva n-ai să vezi în România cu o demisie! Scandal politic de proporții

Este scandal politic de proporții în Marea Britanie, unde un consilier al premierului Boris Johnson a încălcat restricțiile în timpul pandemiei de COVID-19, dar premierul i-a luat apărarea.

Ca urmare a acestei situații, Douglas Ross, subsecretar de stat pentru Scoția, și-a anunțat demisia, informează BBC. Acesta a făcut anunțul pe o pagină de socializare.

Consilierul care a încălcat restricțiile este Dominic Cummings. Acesta a călătorit în luna martie 430 de kilometri în afara Londrei, deși atât el, cât și soția sa aveau simptome de COVID-19 și erau suspecți că ar fi infectați cu noul coronavirus.

Opoziția din Marea Brtianie i-a solicitat lui Boris Johnson demiterea imediată a lui Cummings, dar premierul i-a luat apărarea principalului său consilier.

Cummings și-a motivat decizia precizând că s-a deplasat la părinții lui pentru a le lăsa lor copilul, deoarece nici el nici soția sa nu puteau avea grijă de el.

Dominic Cummings este principalul consilier al premierului Boris Johnson și unul dintre arhitecții campaniei Brexit din 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel