Decizie fără precedent după ce șeful Raiffeisen a fost la proteste

Vladimir Neagu / 21 feb 2017 / 12:03 Salveaza PDF Comentarii

Ocolul Silvic ”Stejarii Muscelului” a decis să-și închidă conturile la Raiffeisen Bank după ce Steven van Groningen, CEO Raiffeisen România, a fost fotografiat la proteste. 

Luni, Ocolul Silvic a transmis o adresă către agenția locală a Raiffeisen prin care solicită închiderea contului curent. Administratorul ocolului ”Stejarii Muscelului” are în gestiune o suprafață importantă de pădure în județul Argeș și făcea tranzacții financiare însemnate. 

El a scris de ce a luat decizia: ”În semn de protest față de implicarea Domnului Steven van Groningen CEO Raiffeisen România în acțiunile de protest din România”. 

(w670)

Pe pagina de Facebook a Ocolului Silvic ”Stejarii Muscelului” scrie că ”Existenţa civilizatorie a unui popor, a unei naţiuni este dată de fiinţarea unui Stat puternic care să-i asigure securitatea în toate formele şi manifestările ei grandioase. Fiecare Naţiune posedă domenii sociale strategice (în consonanţă cu stimularea activităţilor private) în lipsa cărora se dezintegrează. Un Stat puternic prin instituţiile sale asigură perenitatea Naţiunii”, potrivit Jurnalului de Argeș

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26