EXCLUSIV  De ce nu mai apare Simona Gheorghe la RTV. Cel mai important "BREAKING NEWS" pentru jurnalistă

Simona Gheorghe: Uite așa îsi bat joc băncile! Feriți-vă!
Simona Gheorghe: Uite așa îsi bat joc băncile! Feriți-vă!

Mulți telespectatori s-au întrebat de ce nu mai apare Simona Gheorghe la pupitrul România TV. Jurnalista are motive întemeiate pentru lipsa de la postul de televiziune. Tocmai a avut parte de cel mai frumos "breaking news" din viața ei. De fapt, al doilea, primul a fost când a venit pe lume Teodor, băiatul ei cel mare, iar acum, Simona Gheorghe este din nou mămică "de Matei". Numele copiilor au aceeași semnificație. În limba greacă înseamnă "darul lui Dumnezeu".

Simona Gheorghe, realizatoarea emisiunii "România Exclusiv", a acordat un interviu pentru DC News în care a vorbit despre bucuria de a fi din nou mamă.

"Sunt mămică pentru a doua oară, iar acum este mai simplu pentru că ai idee la ce să te aștepți. Meseria de mamă este una dintre cele mai grele pentru că necesită mereu atenție. Uneori mă gândesc că poate aș prefera să fac foarte multe emisiuni într-o zi decât să stau tot timpul cu copilul. Nu este un lucru ușor. Un copil necesită multă atenție și îți umple toată ziua", a povestit Simona Gheorghe.

Teodor, în vârstă de șase ani, fiul cel mare al ziaristei, este foarte grijuliu cu micuțul. Și-a dorit ca partener de joacă un frățior, nu o surioară, iar acest lucru i s-a împlinit. "În perioada în care am fost însărcinată l-am pregătit pe cel mare, i-am explicat ce se va întâmpla și atunci Teodor a fost pregătit și totul a fost în regulă. (...) Teodor și-a dorit un frățior. Mi-a zis de la început că dacă o să fie băiat mă va ajuta, se va ocupa de el, dacă este fetiță - nu. Așa a vrut Dumnezeu și a fost băiat, așa cum și-a dorit copilul cel mare", a zis amuzată jurnalista.

Simona Gheorghe are parte de ajutorul părinților în creșterea micuțului.

"Matei este foarte cuminte. Mă pot odihni seara, am ajutor și din partea părinților care sunt alături de mine, iar când trebuie să plec undeva, am în grija cui să îl las. După ce naști, ai nevoie de foarte multe acte. Chiar mă gândeam zilele acestea, oare ce fac mămicile care sunt singure și nu au parte de niciun ajutor? Multe dintre ele își iau copiii de câteva luni și stau la cozi prin instituțiile statului", ne-a realizatoarea TV.

Am vrut să aflăm cum este pentru un om care trăiește cu multe "breaking news-uri" pe zi să stea departe de România TV.

(w670)

"Sunt zile în care nu mă uit la televizor în această perioadă, dar seara citesc știrile pentru a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă. În primele zile a fost dificil pentru că lucrând într-o televiziune de știri ești tot timpul în priză, tot timpul trebuie să ai exclusivități, dar pe parcurs am încercat să mă detașez, să profit din plin de perioada aceasta, să mă și recreez și să am grijă de copii. Cred că perioada în care un om devine părinte este una dintre cele mai frumoase. Tocmai de aceea mi-am propus să stau câteva luni acasă înainte să revin la redacție", a mai spus jurnalista pentru DC News.

Întrebată care a fost cel mai frumos moment de când a devenit mămică, Simona Gheorghe ne-a spus: "Momentele cele mai importante sunt când ajungi acasă, iar copilul te ia în brațe și îți povestește ce a făcut pe parcursul zilei. Sunt cele mai importante lecții de viață pentru că pur și simplu simți că ești fericit".

(w670)

În încheiere, Simona Gheorghe ne-a spus cât de important este ca o femeie să fie pregătită înainte de a deveni mamă.

"Sfatul meu pentru femeile care vor să aibă un copil este să fie pregătite pentru a face acest pas. În momentul când cred că sunt pregătite să aibă un copil, să nu ezite pentru că bucuria va fi foarte mare! În zilele noastre, sunt cazuri în care femeile își abandonează copiii în spital sau devin mame foarte, foarte devreme. Tocmai de aceea spun că trebuie să fie pregătite mai ales psihic și apoi lucrurile vin de la sine. Femeile care pot să aibă un copil nu trebuie să-și facă griji că nu se vor descurca. Meseria de mama este foarte grea, dar este atât de frumoasă încât te descurci", a zis jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel