De ce nu este bine să ai o oglindă în dormitor

De ce nu este bine să ai o oglindă în dormitor / Foto: Pixabay, de Atanas Paskalev
De ce nu este bine să ai o oglindă în dormitor / Foto: Pixabay, de Atanas Paskalev

Află în articol de ce nu este bine să ai oglinzi în dormitor.

Fiecare om are o oglindă în casă, dar puțini dintre noi știu care sunt locurile potrivite în care trebuie amplasate acesta. Mulți preferă să pună o oglindă mare în dormitor, care să fie lângă sau pe ușa dulapului de haine sau a dressing-ului. Totuși, nu toți știu că oglinda este interzisă în dormitor, potrivit regulilor feng shui. Efectele ei sunt distrugătoare pe termen lung, din punct de vedere energetic. În special, oglinda nu ar trebui să fie niciodată orientată spre pat sau deasupra lui, scrie avantaje.ro.

De ce nu e bine să ai o oglindă în dormitor?

Oglinda este interzisă în dormitor deoarece se spune că nu este bine ca  imediat ce te trezești sau ajungi în dormitor să-ți vezi chipul, pentru că astfel toată energia acumulată în oglindă se va întoarce asupra privitorului. Oglinda poate capta energii și vibrații, iar multe dintre acestea nu sunt întotdeauna pozitive, potrivit regulilor feng shui.

Totodată, o altă superstiție spune că oglinda în dormitor poate dăuna relației de cuplu, pentru că are efectul de a dubla numărul de persoane din cameră. Astfel,sunt atrase din exterior, care pot interveni în relație.

Unde ar fi locul potrivit pentru o oglindă

Amplasarea unei oglinzi în holul de intrare aduce de obicei o energie Feng Shui bună din mai multe motive. Oglinda aduce mai multă lumină în holul de la intrare care este de multe ori mic, dar funcționează şi la nivel practic, pentru că poţi să-ţi verifici înfăţişarea înainte de a pleca de acasă. 

Singura amplasare pe care trebuie să o eviţi este să nu pui oglinda cu faţa către scări. De ce? Ei bine, în Feng Shui, scările sunt considerate o provocare, indiferent de zona casei în care sunt situate. Amplasarea unei oglinzi care reflectă scara duce la dublarea energiei neliniștitoare a scării, scrie casoteca.ro. Totodată, trebuie să știi că este interzis să pui oglinzile față în față. Această amplasare creează un dezechilibru de energie, similar unei mișcări haotice, ceea ce nu este un lucru benefic în nicio casă. Ai putea pune o oglindă deasupra șemineului. Asta aduce liniște în casă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel