De ce își dădea Marilyn Monroe cu ulei de ricin pe dinți... și alte secrete de frumusețe ale divei

Foto: Pxhere
Foto: Pxhere

Puțini știu că Marilyn Monroe avea tabieturi și ritualuri de îngrijire bine stabilite de cei care se ocupau de imaginea ei publică. Megastarul obișnuia să-și aplice zilnic pe dinți ulei de ricin. Iată de ce! 

Marilyn Monroe, o legendă a frumuseții și a eleganței, și-a păstrat mereu un aer de mister în ceea ce privește secretele sale pe parte de skincare și întreținere a tenului. Cu toate acestea, au existat anumite aspecte ale rutinei sale de îngrijire și stilului de viață care au fost dezvăluite de-a lungul timpului.

Ten de porțelan și zâmbet imaculat

Unul dintre secretele ei de frumusețe era un ten impecabil. Se spune că Marilyn a fost foarte atentă la curățarea și hidratarea pielii, folosind produse de înaltă calitate și menținând o rutină regulată de îngrijire. De asemenea, s-a speculat că se baza pe măști faciale naturale și tratamente de hidratare din extract de melc și alge pentru a-și menține pielea strălucitoare și tânără, scrie Bustle care a făcut public și documentul original al rutinei de îngrijire și skin care pe care aceasta o respecta cu sfințenie.

Pentru un zâmbet strălucitor, Marilyn a mizat pe un truc simplu: aplicarea unui strat subțire de ulei de ricin pe dinți, seara înainte de culcare. Se spune că acest obicei conferă dinților un aspect mai alb și mai strălucitor.

În ceea ce privește stilul său iconic de machiaj, Marilyn a optat pentru un look clasic și elegant, cu buze roșii aprinse și ochi conturați în mod subtil. S-a spus că a folosit ruj roșu și pudră pentru a-și evidenția frumusețea naturală.

În plus, Marilyn a acordat o atenție deosebită părului ei. Ea își menținea părul blond și strălucitor, folosind produse de îngrijire de calitate și vizitând regulat stilistul pentru a-și menține coafura impecabilă. Aplica, regulat, ulei de ricin și pe păr, mai ales la rădăcină.

Cu toate acestea, una dintre cele mai importante secrete ale frumuseții lui Marilyn Monroe nu a fost doar aspectul exterior, ci și atitudinea ei fermecătoare și încrederea în sine. Prin carisma și farmecul său natural, Marilyn a reușit să-și transforme mereu aspectul într-o adevărată operă de artă, devenind un simbol al frumuseții atemporale și al feminității rafinate.

Mai jos, rutina de îngrijire care i-a fost "prescrisă" lui Marilyn:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel