EXCLUSIV  DC News și Mircea Badea i-au plătit amenzile lui Florin Bădiță

DCNews Team / 06 oct 2017 / 20:37 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

DC News a fost singurul site care a scris despre faptul că lui Florin Bădiță, unul dintre fondatorii paginii Corupția Ucide, a lansat o campanie online prin care strângea bani pentru a-și putea achita cele cinci amenzi primite "în mod abuziv" din partea Jandarmeriei pentru că a protestat.

La momentul când am redactat știrea prin care anunțam situația respectivă, tânărul strânsese 90 de dolari. Apoi, Mircea Badea a alocat acestui subiect circa 15 minute în emisiunea "În gura presei", la Antena 3. A doua zi, suma strânsă de Florin Bădiță a ajuns la 510 dolari (1.998 lei) în contextul în care cuantumul amenzilor este de 2.100 lei. Așa că, putem spune, că prin promovarea DC News și a lui Mircea Badea, protestatarul va reuși să-și plătească datoriile mult mai repede decât și-a imaginat.

[citeste si]

Amintim că Florin Bădiță fusese înștiințat de angajatorul său că i s-a pus poprire pe salariu, urmând să rețină 33% în fiecare lună, până i se plătea creanța. În total, are de plătit 2.100 lei pentru cinci amenzi "abuzive oferite de jandarmerie în perioada 2011-2015".

(w670)

Florin Bădiță lucrează ca Map Analyst la o firmă din Cluj, mai precis Telenav. Aceasta este o companie ce activează în domeniul soluțiilor personalizate de navigație. Misiunea Telenav este de a reduce stresul, crește productivitatea și de a face viața mai frumoasă pentru cei 'on the go'.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.14