Daniela Simulescu, astrolog: Venus va retrograda. Evitați intrarea într-o altă relație

Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu (astrolog)

Daniela Simulescu, astrolog, face o recomandare, în contextul retrogradării lui Venus.

"Între 6 octombrie - 16 noiembrie, Venus va retrograda. Dar acest tranzit va molipsi o perioadă mai lungă, mai exact 07 august - 7 ianuarie. Statistic, pe retrogradarea lui Venus (iubire, sentimente, relații) vom avea tendințe să ne întoarcem la parteneri vechi sau să trăim doar niște idile. Anul acesta, Venus va retrograda în Balanță (armonie și nevoia de validare) și Scorpion (durere și vindecare). Și ceva mă face să cred că mulți se vor trezi în relații pansament din care cu greu vor ieși. Și acestea își vor pune amprenta pe ei mai grav decât relațiile recente.

Recomandarea este să evitați intrarea într-o altă relație, deși sunteți într-una. Sau imediat cum vă despărțiți, să vă aruncați pe nerăsuflate în altă relație. Pansamentul nu vindecă pur și simplu o rană. Ci o acoperă. Este nevoie de timp și alte remedii. Și în niciun caz de altă rană", a scris Daniela Simulescu pe Facebook.

Eclipse

În altă ordine de idei, amintim că astrologul a spus că atracțiile majore ale lunii iulie vor fi două eclipse, perioada dintre ele având o încărcătură specială: "Atracțiile majore vor fi cele două Eclipse: parțială de Soare (13 iulie) și totală de Lună (27 iulie - cel mai îndelungat fenomen de acest fel din acest secol). Oriunde v-ați afla, la birou sau în concediu, nu uitați că din punctul de vedere al statisticii astrologice, cele două săptămâni dintre eclipse au o încărcătură specială (oameni noi apăruți, evenimente ciudate, meciuri emoționale)".

Vezi și: Daniela Simulescu, astrolog, adevărul despre compatibilitățile dintre zodii


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel