Daniela Simulescu, astrolog, adevărul despre compatibilitățile dintre zodii

Astrologie
Astrologie

Daniela Simulescu, astrolog, susține că "orice zodie se potrivește cu orice zodie".

"Puteți să îmi scrieți cât vreți, sa îmi trimiteți sute de mesaje, să mă întrebați zi de zi până faceți febră musculară la degete, dar să știți din start că nu o să vă răspund la întrebări de genul: "zodia cutărică se potrivește cu zodia aia?". Trebuie să țineți cont doar de: ORICE ZODIE SE POTRIVEȘTE CU ORICE ZODIE! Da, poți avea o relație cu un nativ din orice zodie", a scris Daniela Simulescu pe Facebook.

Potrivit astrologului, compatibilitatea din punct de vedere astrologic, se bazează pe multe alte aspecte, "nu pe zodie".  

Ulterior, a revenit cu un alt mesaj privind același subiect. "Repet: astăzi, pe această planetă, sunt 7,6 miliarde de persoane și douăsprezece zodii. Și să zicem că împărțim populația la cele douăsprezece semne zodiacale, am ajunge la o medie de aproximativ 633 milioane pentru fiecare semn. Zodia arată doar niște caracteristici generale", a precizat Daniela Simulescu, punctând că astrologia ia în calcul o mulțime de factori. 

Eclipse

În altă ordine de idei, amintim că astrologul a spus că atracțiile majore ale lunii iulie vor fi două eclipse, perioada dintre ele având o încărcătură specială: "Atracțiile majore vor fi cele două Eclipse: parțială de Soare (13 iulie) și totală de Lună (27 iulie - cel mai îndelungat fenomen de acest fel din acest secol). Oriunde v-ați afla, la birou sau în concediu, nu uitați că din punctul de vedere al statisticii astrologice, cele două săptămâni dintre eclipse au o încărcătură specială (oameni noi apăruți, evenimente ciudate, meciuri emoționale)".

Vezi și: Daniela Simulescu, astrolog: Două săptămâni cu încărcătură specială 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel