EXCLUSIV  Daniela Ioniţă, despre trauma care poate lovi pe oricine: Mulţi au ajuns în pragul sinuciderii - video

Mihai Ciobanu / 16 aug 2018 / 09:18 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Şocul provocat de pierderea unor bunuri de preţ, cum ar fi locuinţele sau autoturismele, poate fi evitat prin încheierea unei asigurări.

Momentul în care se produce un incident grav care duce la distrugerea bunurilor - fie că vorbim de autoturisme, fie de locuinţe -  reprezintă o dramă peste care mulţi dintre noi reuşesc cu greu să treacă. Acest şoc poate fi evitat atunci când bunurile care au fost distruse sunt asigurate. Despre acest lucru a vorbit, Liviu Harbuz, în cadrul emisiunii "Jungla urbană", la DC News, cu Daniela Ioniţă, agent de asigurări.

 „Au existat şi cazuri în care oamenii au ajuns chiar la sinucidere pentru că nu au suportat această traumă. Problema este că noi, istoric, suntem supuşi unor directive de undeva şi întotdeauna gândim la modul: iar ne pun o taxă, iar vor ceva de la noi? Ideea e că trebuie să percepi societatea de asigurare ca pe un partener. E o necesitate să ai o asigurare, dacă simţi că trebuie să protejezi ceea ce ai în jurul tău. Şi atunci îl priveşti pe reprezentantul societăţii de asigurare ca pe un partener”, a declarat Daniela Ioniţă.

Urmăreşte aici declaraţiile făcute de Daniela Ioniţă:


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26