Daniel Zamfir face praf un membru din guvern: M-am săturat. Să fie demis urgent

Deputatul Daniel Zamfir a reacționat după ce Gabriel Biriș, secretarul de stat de la Ministerul Finanțelor, a făcut o declarație incredibilă la adresa oamenilor săraci, în condițiile în care are off shore în Cipru ca să evite taxele în România.

Daniel Zamfir a spus că Gabriel Biriș ar trebui demis de urgență.

"N-am avut reacţie publică fermă nici eu şi nici PNL la spusele dnei ministru de finanţe Paliu-Dragu, deşi ar fi meritat dată "cu capul de pereţi" pentru declaraţia aia imbecilă. Acum vine un ins, secretar de stat la acelaşi minister, tehnocrat de meserie (a se citi mare beneficiar al relaţiilor cu statul român) şi dă şi el cu bâta-n baltă. Băiatul cu off-shore în Cipru moare acum de grija veniturilor la stat şi bineînţeles are şi calitatea morală să spună că legea dării în plata e păguboasă pentru statul român!

M-am săturat de toţi ăştia care sunt plătiţi de bănci sau au interese financiare să vorbească acum ca mari specialişti! Cât tupeu! Acum o spun răspicat că cetăţeanul ăsta nu are ce caută la vârful Ministerului de Finanţe şi sper din suflet să fie demis urgent!

Să nu uităm că un om de o calitate morală şi profesională de netăgăduit, fostul ministru al Culturii, Daniel Barbu, a demisionat pentru o declarație care a fost considerată nepotrivită, dar care nu era nici pe departe de natura celor făcute de cei de la Finanţe", a fost mesajul deputatului Daniel Zamfir, inițiatorul Legii dării în plată.

Declarație revoltătoare despre oamenii săraci

Secretarul de stat Gabriel Biriș a făcut o declarație despre oamenii săraci din România care a revoltat pe toată lumea. El a declarat pentru republica.ro, că "este o prevedere în Codul Fiscal. Timp de șase luni. Cum să trăiești dacă nu ai venituri? Și vorbim de 5,5% din salariul minim brut pe economie. Noi trebuie să înțelegem cu toții că sănătatea costă și asigurarea de sănătate trebuie plătită. S-a plecat de la premisa potrivit căreia CNAS nu poate să susțină 20 de milioane de asigurați cu cinci milioane de plătitori de asigurări de sănătate. Cum poți să zici «am trăit fără nici un venit» timp de șase luni? Ce ai făcut? Ai vânat, ai săpat după rădăcini? Cum ai putut să trăiești șase luni fără să câștigi nimic? Nu cumva vorbim nu de faptul că nu ai câștigat, ci de faptul că nu ai declarat?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel