EXCLUSIV  Daniel Florea, nou proiect la Răzoare. Chirieac: Un pic sunt înspăimântat

Florin Răvdan / 25 iun 2019 / 12:02 Salveaza PDF Comentarii

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a vorbit, în studioul DC News, despre un nou proiect imobiliar la Răzoare. Cu toate astea, analistul politic Bogdan Chirieac a tras un semnal de alarmă privind starea drumurilor din zonă. 

"Lângă Cotroceni, în zona Răzoare, vor fi mai mult de zece clădiri de birouri cu înălţimea între 20 şi 35 de etaje", a anunțat primarul Sectorului 5. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat că, deşi proiectul este unul îndrăzneţ, pentru un adevărat succes este nevoie şi de şosele de calitate. 

"Presupun că este vorba despre terenul lui Adriean Videanu. Domnule primar, trebuie să recunosc, sunt un pic înspăimântat. Proiectul arată foarte frumos, clădiri de 35 de etaje, dar şoselele sunt tot aceleaşi", a spus Bogdan Chirieac. 

Primarul Florea se apără: S-a lucrat după ureche 

 

"Eu am acum următoarea abordare. Atunci când s-a făcut Bucureştiul şi în zona aceea sunt multe case vechi şi nişte cartiere destul de înghesuite, nu s-a avut în vedere faptul că fiecare familie va avea două trei maşini şi nu sunt locuri de parcare, că transportul în comun nu va fi o variantă pentru oameni. Nu avem posibilitatea reală de a face acele piste de biciclişti sau de trotinete pentru că nu există spaţii suficiente pe trotuar. Nu avem la nivelul Capitalei o evidenţă clară a terenurilor pe care le deţine primăria generală. S-a făcut administraţie nu în mod profesionist în Bucureşti, s-a făcut după ureche. Cei care au făcut administraţie au fost aleşi emoţional, pe un val", a mai declarat Daniel Florea. 

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23