Dăncilă vorbește despre copilul pe care l-a adoptat. Florentina Fântânaru: E uluitor ce spuneți

Rodica Mitu / 03 noi 2019 / 14:38 Salveaza PDF Comentarii
Florentina Fântânaru și Viorica Dăncilă la Antena 3
Florentina Fântânaru și Viorica Dăncilă la Antena 3

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie, a fost invitata Florentinei Fântânaru.  

Viorica Dăncilă a adoptat un copil în 1990. „Era bebeluș Victor când l-ați văzut prima dată?", a întrebat Florentina Fântânaru în cadrul emisiunii de la Antena 3.

„Da. Nu ne doream atunci să înfiem un copil. Aveam 26 de ani. Am vorbit la telefon cu o prietenă și mi-a spus că un băiețel a fost abandonat în spital. M-a întrebat: nu vrei să mergem să-l vedem? Și am mers cu mai multe colege să-l vedem. Avea cinci zile.

Când am văzut acest ghemotoc mic care plângea, care țipa de parcă cerea ajutor, m-am hotărât în primul moment. Am spus că eu voi lua acest copil, pentru că are nevoie de sprijin și eu pot să-i ofer foarte multă dragoste. Am fost atât de hotărâtă, încât după cinci zile, m-am internat cu copilul în spital, am învățat să am grijă de el. Mă rugam de celelalte mămici să-l hrănească. Era foarte mic. A fost și norocul lui, dar a fost și norocul nostru. Îl iubesc necondiționat!", a spus Viorica Dăncilă.

„E uluitor ce-mi spuneți! Erați atât de tânără și ați vrut să faceți asta, deși nu vă stăruia în suflet că vreți atunci să deveniți mamă", a precizat, ulterior, Florentina Fântânaru.

„Soțul meu îl iubește extraordinar de mult. (...) Pentru fiul meu sunt și mamă și prietenă", a mai spus Viorica Dăncilă.

„Pot să recunosc că am și plâns, dar nu așa de mult. Am suferit foarte mult pentru orice lucru care mi s-a părut că nu este corect, nu este drept sau lucruri pe care am vrut să le implementez și nu am putut. Am avut acea stare de neputință, dar toate acestea nu m-au oprit. Toată această neputință m-a motivat să merg înainte. Sunt un om credincios, mă rog. În același timp, pentru a merge mai departe, merg în mijlocul oamenilor și cred că de acolo îmi iau energia și puterea”, a declarat Viorica Dăncilă, duminică, la emisiunea „De-a viața ascunselea".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28