Dancă - Abraham, contre în direct. "Un slugoi", "Trageți la șaibă"

Ionel Dancă și Pavel Abraham s-au contrat în emisiunea ”Sinteza Zilei”, după o apreciere cu privire la argumentele expuse de Tudorel Toader care au stat la baza declanșării procedurii de revocare a procurorului general al României Augustin Lazăr. 

Ionel Dancă:"Am văzut în această seară o însăilare de argumente penibile din partea domnului Tudore Toader care a arătat încă o dată că este călăul justiției din România, un slugoi în slujba infractorilor și borfașilor din România care pentru încă un mandat a considerat că trebuie să îi facă pofta lui Dragnea și să îl execute pe Lazăr care tocmai ce anchetează protestele din 10 august. Despre asta este vorba. În rest, metodele securiste cu mapa profesională, că s-a respectat, că nu s-a repsectat, că e cu bască, că e fără bască, mă mir că nu i s-a reproșat că poartă ochelari. Domnul Tudorel Toader a căutat motive și nu pre a găsit" 

Pavel Abraham: "Problema este alta, domnule Dancă. Eu regret, nu vă recunosc, îmi cer scuze. Ne cunoștem de mai mult timp, v-am apreciat atunci când participam la emisiunile moderate de dumnevoastră. Limbajul acesta suburban, istoric al spune, care am crezut că am uitat, îmi spune ceva."

Ionel Dancă: "Istorică este mizeria pe care o face Tudorel Toader, domnule Abraham."

Pavel Abraham: "Dați-mi voie, eu v-am ascultat. Sunt convins că trageți la șaibă puternic ca să găsiți un loc mai bun în partidul în care ați intrat de curând. Dar asta vă descalifică. Este un obiectiv de etapă." 

Ionel Dancă: "Domnule Abraham, uitați-vă ce face acest pseudo-profesionist numit Tudorel Toader."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel