Dana Rogoz, revenire la TV. ”Mă însoară mama”, emisiune nou la Pro TV

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Actrița Dana Rogoz se alătură emisiunii „Mă însoară mama”, pe care Pro TV o pregătește pentru acest început de an. Ea va prezenta reality-show-ul alături de Gabriel Coveșanu, cunoscu sub numele de Cove.

Dana Rogoz intră în proiect și va avea rolul povestitorului care va comenta din exterior interacțiunile băieților cu pretendentele lor, dar și posibilele conflicte care vor apărea pe parcursul show-ului între mamele băieților și viitoarele nurori, potrivit reprezentanților postului TV.

Dana Rogoz: „Cove e pețitorul, eu povestitorul. Cu alte cuvinte, el va munci, va fi în fiecare moment alături de mamele și fiii acestora în căutarea partenerelor ideale, ca mai apoi eu, în fața monitorului, relaxată, urmărind toate etapele prin care vor trece concurenții, să pot trage concluziile, cu empatie și umor. Trebuia să existe și o prezență feminină care să vină cu propriul punct de vedere și care să echilibreze balanța. Cove, sunt cu ochii pe tine, ai grijă!”, a declarat Dana Rogoz, scrie paginademedia.

[citeste si]

Emisiunea "Mă însoară mama!" prezintă opt băieți din medii diferite care vor fi ajutați de mamele lor să își găsească posibile soții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel