DANA GRECU, POVESTE MARINĂREASCĂ: Cum i-a "nenorocit" un COMANDANT pe MARINARII săi, care l-au AMENINȚAT cu MOARTEA

Dana Grecu a prezentat, miercuri seara, o poveste marinărească despre un comandant de navă ce i-a "nenorocit" pe marinarii care l-au amenințat cu moartea în timpul unei curse pe ocean, pentru că acesta "practica zeciuala".

"Pot să vă spun o istorie foarte, foarte scurtă? (...) Am auzit o poveste. Marinarii, știți cum, plecau în larg. N-aveau bani. Ei n-aveau bani oficial. Ei trăiau din afacerile astea cu tranzacții din astea: cumpărau blugi, mai vindeau în România ... . Era o navă, era un vapor condus de un căpitan, de un comandant - așa spune povestea - care practica 'zeciuala': zece pachete de țigări ție, unul la mine, zece perechi de blugi ție, una la mine, zece metri de elastic ție, unul la mine. Marinarii, știind că pe celelalte nave nu se întâmpla chestia asta, s-au revoltat la un moment dat.

Citește și: Dana Grecu: Ajutați-mă să nu fac pușcărie din cauza voastră!

Și, în largul unui ocean, au zis: 'Cine e comandantul nostru?'. 'Ăsta, care e cu zecuiala'. 'Ia vino, bre, încoace!'. L-au legat pe comandant de macaraua aia care are braț ce iese în afara suprafeței vaporului. 'Aoleu, aoleu!'. 'Mai faci, bre, așa?'. 'Da!'. 'Deci ne mai iei bani, ne mai iei blugi, ne mai iei elastic?'. 'Da!'. Zice: 'Băieți, omorâți-mă acuma, că dacă nu mă omorâți, vă nenorocesc pe toți!'. Ceea ce s-a întâmplat. Marinarii au zis: 'Cum, domne să ne omorâm comandantul, că poate nu mai ajungem acasă?'.

L-au dezlegat, l-au dus de acolo, scandal mare ... . S-a aplanat. S-a ocupat de toți! De toți, de toți! Poveste marinărească, nu trebuie să o credeți neaparat ... . Am auzit-o și eu, vă spun și eu ce mai aud din când în când", a povestit Dana Grecu în emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Izaura, ULTIMĂ ORĂ. Dana Grecu: E o informație foarte tare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel