EXCLUSIV  De ce ne îmbolnăvim. GREȘEALA pe care o facem, dezvăluită într-un dialog cu Grecu

Bioenergoterapeutul Iulian Triboi Alexandrescu a vorbit în cadrul interviului DC News cu Dana Grecu despre cauza îmbolnăvirii omului.

"Noi, ca organisme, avem tendința de supraviețuire. Orice organism are această tendință. Dacă ai un target de a trăi, vei trăi, dacă nu, nu. Targetul nu trebuie să fie declarativ. Spune omul: 'eu nu vreau să mor'. Atunci întreb: 'a cui este boala? Păi dacă este a ta, gestioneaz-o!'. Oamenii dacă și-ar da seama că suferința este calea spre iluminare, ar fi tare drăguț. Omul intră într-o boală în momentul în care nu poate să se gestioneze. El va muri dacă nu știe să gestioneze sau va trăi dacă o să știe să gestioneze.

Dacă oamenii și-ar schimba puțin percepția și ar spune în felul următor: 'boala asta nu face referire la mine, ci la cei care îmi vor urma mie după ce eu voi rezolva această traumă. Dacă te învăț să rezolvi, tu vei ști să înveți pe alții. Dacă eu am cancer și învăț cum să mă vindec, pot să îi învăț pe alții cum să facă pașii mei'. Poate sau nu să se potrivească, dacă mai salvez o viață este mult'...

Oamenii de ce se îmbolnăvesc? Pentru că ei încearcă să trăiască viața altora. Vor să îi facă pe plac mamei, tatei, lui X, lui Y și atunci ei, de fapt, duc autodistrucție cu sine. Și atunci se modifică după cum vor alții și se automutilează și, la un moment dat, se îmbolnăvesc. În boală, părintele nu mai are pretenție asupra lui. În momentul în care persoana respectivă s-a îmbolnăvit nu mai este de folos.

Avem o prietenă comună care s-a îmbolnăvit pentru că spunea despre ea că era urâtă, grasă, pentru că nu îi ajungeau banii și nu se regăsea în mediul social. I-am zis: 'dacă vrei să trăiești, trăiește!'. I-am schimbat percepția. Și apoi a urmat acțiune. A anulat toate traumele și a stabilit scopul pentru care să trăiască", a zis Bioenergoterapeutul Iulian Triboi Alexandrescu.

Vedeți, pe larg, răspunsul în clipul de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel