Dana Chera: Ăsta e statul paralel! Din respect pentru oamenii care s-au uitat 14 ani în gura mea, spun

Dana Chera
Dana Chera

Dana Chera a semnat un editorial intitulat „Luați-vă concediu!”.

„Multă cerneală am folosit și multe vorbe am rostit ca să-i fac pe oameni să înțeleagă (ce aroganță!) că politicienii îi învrăjbesc ca să-i conducă mai ușor. Că dezbină și vei stăpâni este esența mișcarii puterilor din toate timpurile. Eu nu m-am sucit în a susține asta cu tărie! Ce observ, însă, este o fațetă a problemei pe care doar stând pe margine, departe de malaxor, o poți vedea clar”, a scris în editorial Dana Chera.

„Din respect pentru oamenii care s-au uitat 14 ani în gura mea, spun că ziariștii se îndepărtează pe zi ce trece de rostul lor pe lume! Iar unii dintre ei au luat-o razna complet. Și-au alimentat o ură și-o lipsă de toleranța unii față de alții înfricoșătoare. (...) De ce jignirile și ironiile ieftine ascunse în spatele dreptului la liberă exprimare? De ce: dacă nu ești de partea noastră, ești hoț, prost sau securist? Politicienii și presa violentă își impart cu seninătate, în vremurile pe care le trăim, asmuțirea oamenilor unii împotriva altora.

Ăsta este statul paralel!

La cârma lui, băieți și fete care spumegă și pervertesc realitatea doar pentru că urăsc visceral. N-am fost un ziarist moale și am derapat și eu de multe ori inadmisibil.

De pe margine, vă spun, în ritmul ăsta, ne înfundăm in mlaștina lipsei de credibilitate! Oamenii pe care acum îi manipulăm vor călca pe cap, la un moment dat, câinele de pază al societății.

Luați-vă concediu, dragi colegi! De pe margine se vede un fum negru și gros! Ard bunul simț și iubirea de oameni”, a scris Dana Chera în editorialul publicat pe 22 iunie pe antena3.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel