Dan Tănasă, reclamat la Avocatul Poporului

Dan Tănasă a fost reclamat la Premierul României, la Ministrul Administrației și Internelor, Avocatul Poporului și la Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, pentru că în luna martie, în cadrul unei manifestări oficiale organizată de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Covasna, a distribuit unor elevi o carte semnată de Dinu Giurescu.

"Cotidianul de limba maghiară Haromszek, care apare în județul Covasna, a publicat în data de 19 octombrie a.c. un articol prin care a adus în atenția opiniei publice vorbitoare de limba maghiară faptul că subsemnatul am fost reclamat. (...)

Cetețeanul care m-a reclamat la instituțiile statului pentru că am distribuit o carte este Zoltan Garai, un cetățean brașovean.

[citeste si]

Articolul se vrea a fi unul cât se poate de serios, deși orice om fără un retard mintal sever se va amuza copios când îl va citi. Întrebarea care se ridică acum este una simplă: cine este mai abject? Garai, care este atât de plin de ură la adresa mea încât nu s-a documentat să vadă că eu sunt autorul cărții, nu academicianul Giurescu, autoarea articolului, Demeter J. Ildikó, care a putut să semneze o asemenea mizerie grețoasă la adresa mea fără să se documenteze un pic și fără să-mi solicite un punct de vedere, sau redactorul șef al cotidianului Haromszek, care permite ca acest ziar să găzduiască în paginile sale un asemenea articol fascistoid la adresa mea?", a scris Dan Tănasă pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel