Cuvântul cu care nu trebuie să începi vreodată un e-mail

Magnatul Jonathan M. Tisch are o regulă foarte importantă în ceea ce priveşte felul în care scrie un e-mail. Potrivit acestuia, nu e indicat să începi un e-mail cu "eu".

Jonathan M. Tisch, co-preşedinte al consiliului de administraţie al Loews Corporation, spune că a învăţat acest lucru în prima lună de muncă la Loews Hotels, în 1980.

Înainte de popularizarea e-mailului drept principala metodă de corespondenţă, modul în care se scriau scrisorile era foarte important, iar începerea unei scrisori folosind cuvântul ”eu” era considerat un semn de lipsă de politeţe.

”Şeful meu mi-a spus că oricând scriu o scrisoare, iar în prezent se aplică e-mail-urilor, niciodată să nu încep un paragraf folosind cuvântul ”eu”, deoarece acest lucru sugerează că tu eşti mai important decât persoana cu care comunici”, explică Tisch.

În prezent, el continuă să aplice această regulă corespondenţei prin e-mail şi îi încurajează pe alţii să facă acelaşi lucru, scrie The Independent.

”Atunci când începi să faci exerciţii de gândire pentru a nu mai folosi cuvântul ”eu”, devii un scriitor mai bun, iar acest lucru te învaţă să te gândeşti cu adevărat la un anumit lucru”, explică el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel