CUTREMUR GERMANIA - ANGLIA: Fake news

CUTREMUR GERMANIA - CUTREMUR ANGLIA: Fake news ”Cutremur în Germania” se află în topul căutărilor pe Google. De asemenea, pe Facebook, știrea este virală. 

CUTREMUR GERMANIA - CUTREMUR ANGLIA: Fake news Două știri false, publicate pe același site, înspăimântă românii, atât pe cei din România, cât și pe cei din afara țării. 

CUTREMUR GERMANIA - CUTREMUR ANGLIA: Fake news  Știrile anunță sute de decese și sute de răniți și chiar îi îndeamnă pe români să ”distribuie pentru a afla câți români răniți avem: 

Cutremur de 7 grade acum in Germania, 127 decese si sute de raniti pana la ora actuala! Distribuie sa aflam cati romani raniti avem!”

”Cutremur de 7 grade acum in Anglia, 109 decese si sute de raniti pana la ora actuala! Distribuie sa aflam cati romani raniti avem!”

CUTREMUR GERMANIA - CUTREMUR ANGLIA: Fake news  Ambele știri sunt false, deși au ajuns să fie distribuite pe Facebook până la nivelul de a ajunge virale și căutarea informațiilor despre cutremur pe Google arată că românii au fost păcăliți, potrivit stiridiaspora.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel