Îți amintești de delicioasele frigănele? Dacă vrei să le pregătești chiar tu, în locul mamei sau al bunicii, de această dată, iată rețeta extrem de...
Ingrediente
pâine feliată
2 ouă
200 ml lapte
un praf de sare
100 ml de ulei
Cum se prepară
Spargem ouăle într-un bol, adăugăm sare cât luăm cu două degete. Batem ouăle foarte bine, folosind un tel sau o furculiţă. Adăugăm laptele şi amestecăm totul, potrivit pofta-buna.com. Încingem uleiul. Înmuiem pâinea în amestecul de ou cu lapte și apoi o punem la prăjit în uleiul încins. Focul trebuie să fie potrivit. Când se rumenesc uşor pe o parte, se întorc pe cealaltă parte.
Pregătim o farfurie pe care aşezăm hârtie absorbantă. În aceasta vom scoate friganelele, ca să se scurgă surplusul de ulei.
Vezi și: Tigaie "Mic dejun", rețetă. Cel mai simplu și sățios preparat pentru masa de dimineață
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News