Cum să îți menții casa răcoroasă pe timpul verii, atunci când nici măcar aerul condiționat nu mai face față

aer condiționat
aer condiționat

În condițiile în care căldura verii ne face viața greu de îndurat și tot ceea ce vrem să facem este să ne furișăm într-o cameră cu aer condiționat, aceasta ar putea să nu fie o opțiune prietenoasă cu buzunarele noastre.

 

Iată câteva alternative:

Folosiți perdele închise la culoare sau folii termoizolante pentru ferestre. Investește în perdele de culoare închisă care blochează lumina soarelui, izolând încăperile. Poti opta si pentru folii pentru geam. De la reducerea costurilor la energie până la asigurarea intimității, foliile pentru ferestre țin căldura afară în timp ce permit luminii să intre. În plus, adaugă și un strat de protecție decorului interior.

Ventilația este o necesitate- stai liniștit, nu te ia curentul. Camerele pot deveni sufocante atunci când nu există o ventilație transversală adecvată. Deschide ferestrele dimineața devreme. Aceasta este o modalitate excelentă de a înlocui aerul cald din interior cu aer rece din exterior. Este o tehnică de răcire gratuită. Ventilatoarele pot ajuta la accelerarea acestui proces. Închideți ferestrele când soarele este la vârf.

Adăugați o sursă de umbră din exterior. O marchiză poate fi de mare ajutor pentru a vă menține casa mai răcoroasă și pentru a vă reduce dependența de aer condiționat. Alegerea țesăturii pentru copertina dvs. este de mare importanță, deoarece aceasta decide cât de multă căldură intră în casa dvs. și câtă energie puteți economisi. Țesăturile de culoare deschisă reflectă razele soarelui departe de casa ta. Acest lucru nu va reduce doar factura la electricitate, ci este și ecologic.

Jaluzele. Un set bun de jaluzele vă poate economisi o mulțime de bani. Fie că este vorba de jaluzele din bambus, plasă, PVC sau poliester, poți controla câtă lumină solară lași în cameră. Acest lucru nu numai că vă menține interiorul mai răcoros, dar vă reduce și facturile la energie electrică.La cât de multe modele sunt disponibile pe piață, ai de unde alege unele care se potrivesc cu dimensiunea buzunarului tău.

În cazul în care vreți să vă alegeți o casă mai răcoroasă:


Beneficiile unui acoperiș alb. Când temperatura crește, un acoperiș alb poate fi o modalitate excelentă de a vă menține casa rece. Culoarea albă reflectă căldura. De aceea, un strat de var alb pe podeaua terasei poate menține încăperile de dedesubt răcoroase pe tot parcursul verii. Folosirea plăcilor ceramice albe impermeabile pe terasă este, de asemenea, o idee bună.

Beneficiile unor podele rezistente la căldură. Pe măsură ce vara începe, mulți proprietari se pregătesc pentru facturi mari la energie. Știai că cheia pentru a te bucura de o casă răcoroasă și durabilă ar putea fi chiar sub picioarele tale? Pentru o casă mult mai răcoroasă, încercați alternative răcoroase de pardoseală, cum ar fi marmura sau gresia din lemn. În timp ce podelele din lemn masiv nu rețin căldura precum podelele acoperite cu covor, plăcile din piatră naturală - precum marmura sau granitul - sunt cunoscute pentru atingerea lor răcoritoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel